Într-o regiune cu una dintre cele mai mari densități de berării și distilerii din lume, la Gasthof Zur Sägemühle nu se mai vinde alcool din 13 ianuarie.
Kerstin Gößl (48 de ani, patiser) și soțul ei, Vladimir Kloz (46 de ani, instalator), conduc restaurantul din 2019.
Ei s-au cunoscut în 2016, iar femeia spune că „Vladi” a avut mereu viciul băuturii. Însă, pe 1 ianuarie, „a întrecut măsura. Ne-am certat și l-am întrebat dacă vrea să ajungă la cimitir așa de tânăr sau se oprește, în cele din urmă”.
Kersrin a sunat apoi la ambulanță, iar Vladi a stat 11 zile în spital. Viitorul căsniciei sale și al cârciumii era în suspans.
Când s-a întors acasă, femeia l-a pus să aleagă: „Ori trei luni la dezalcoolizare și lacătul pus pe han, ori renunți la viciu și școți toate băuturile din meniu”.
„Vladi” caută soluții pentru băuturi fără alcool
„Vladi” a ales a doua variantă, „un pas revoluționar pentru Bavaria”. De atunci, hanul a scos din ofertă berea și alte spirtoase și cauză soluții pentru băturile fără alcool.
În mod surprinzător, afacerea a continuat să meargă surprinzător de bine.
mariussorin75 • 31.01.2024, 10:13
Bqarul fara alcool e ca nunta fara lautari....faliment scrie pe ei
Dymy • 31.01.2024, 09:51
De regula ceva nou pe piata e tentant probabil ca sunt destui care vor la carciuma doar sa manance ceva si sa bea ceva non alcoolic