Mergi direct la conținut »
Un hoț care a fost împușcat de polițiști a fost declarat mort, dar s-a trezit în drum spre morgă! A fost dus la spital, dar acolo a decedat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un hoț care a fost împușcat de polițiști a fost declarat mort, dar s-a trezit în drum spre morgă! A fost dus la spital, dar acolo a decedat

Un hoț care a fost împușcat de polițiști a fost declarat mort, dar s-a trezit în drum spre morgă! A fost dus la spital, dar acolo a decedat

Polițiștii ilfoveni au împușcat marți, 5 februarie, un tânăr hoț de mașini. Acesta a fost declarat mort de medici, a fost "împachetat" corespunzător în astfel de cazuri și a fost direcționat spre morgă.

Poliția l-a reperat la volanul unei mașini și i s-a făcut semn să oprească. Tânărul n-a vrut, ci a apăsat accelerația. După o urmărire până în apropierea satului Dimieni din Ilfov, hoţii au abandonat maşina şi au luat-o la fugă printre case.

Poliţiştii au tras mai multe focuri în plan vertical pentru a-i opri pe fugari, însă ulterior au tras în direcţia hoţilor. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Buftea, a fost nimerit de unul din gloanţele trase de poliţişti, aparent în picior, a anunțat observator.tv.

S-a zbătut și a fost trimis la spital

Grav rănit şi cu o pierdere mare de sânge, tânărul a continuat să fugă, iar complicii săi chiar i-au improvizat un garou. Totuşi, din cauza sângelui pierdut, tânărului i s-a făcut rău şi a căzut inconştient în faţa unei case, acolo unde a şi fost găsit de poliţişti.

Anchetatorii au chemat o ambulanţă, iar medicii l-au găsit pe tânăr fără puls, motiv pentru care au început manevrele de resuscitare. Pentru că tânărul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii l-au declarat mort.

Astfel, hoţul a fost băgat într-un sac pentru cadavre şi transportat cu o maşină de la Medicina Legală la morgă. Pe drum, tânărul împuşcat la Dimieni şi-a revenit şi a început să se zbată, motiv pentru care angajaţii de la Medicină Legală l-au dus la spital.

În Unitatea de Primiri Urgenţe, tânărul a mai supravieţuit câteva ore, iar într-un final a fost declarat mort.


Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

Close
Închide
  Close