Mergi direct la conținut »
Un italian și-a împușcat mortal soția româncă! Criminalul era voluntar la Crucea Roșie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un italian și-a împușcat mortal soția româncă! Criminalul era voluntar la Crucea Roșie

Un italian și-a împușcat mortal soția româncă! Criminalul era voluntar la Crucea Roșie

Un italian în vârstă de 59 de ani, care lucra deseori ca voluntar la Crucea Rșie, și-a împușcat mortal soția româncă! Tragedia a avut loc ieri, la Cave, în apropiere de Roma, Italia.

Carmen Vernica, o româncă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de ieri, după ce a fost împuşcată mortal chiar de soţul ei italian. Carmen era căsătorită de câţiva ani cu Antonio Brigida, de 59 de ani, un bărbat care lucra în domeniul transporturilor, dar şi ca voluntar pentru Crucea Roşie.

Anchetatorii susţin că femeia ar fi vrut să-l părăsească pe italian, dar acesta nu a acceptat varianta despărţirii. A scos pistolul, pe care îl deţinea legal, şi a împuşcat-o pe româncă de mai multe ori.

Nu au avut alte episoade de violență domestică

Vecinii au auzit împuşcăturile şi au sesizat forţele de ordine. Carabinierii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe femeie moartă, într-o baltă de sânge, iar italianul încă mai ţinea pistolul în mână.

Cei doi nu se aflau la prima căsnicie. Vecinii susţin că între ei nu se mai înregistraseră episoade de violenţă domestică.


Oamenii din Cisnădie-Sibiu au scos mulți bani din buzunar din neglijența Electrica. Compania nu le-a citit contoarele la timp și a trimis facturi de regularizare pe un an și trei luni

Close
Închide
  Close