Mergi direct la conținut »
Un medic chirurg din Vâlcea a murit chiar în ziua în care a fost condamnat la închisoare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un medic chirurg din Vâlcea a murit chiar în ziua în care a fost condamnat la închisoare

Un medic chirurg din Vâlcea a murit chiar în ziua în care a fost condamnat la închisoare

Un chirurg din Vâlcea, care în 2016 a atacat un coleg în sala de operații, cu bisturiul, a fost găsit mort în casă în aceeași zi în care a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare.

Medicul Constatin Ploscaru a fost găsit mort în casa lui din satul Dângești, comuna Berislăvești, județul Vâlcea, după ce s-a aflat că a fost condamnat la închisoare cu executare, scrie gazetavalceana.ro.

Doctorul ar fi plecat din Râmnicu Vâlcea spre locuința sa, acolo unde urma să fie ridicat de polițiști pentru a fi adus la penitenciar. Miercuri seara, fiul și un prieten de-ai săi l-au găsit decedat în casă, iar medicii chemați să-l salveze nu au putut decât să constate decesul. Cel mai probabil, medicul a murit din cauza unui infarct.

Înainte de a îl ataca pe colegul său, cei doi aveau neînțelegeri mai vechi, reizbucnite din cauza unor programări pentru operații.

Medicul Ploscaru l-a tăiat cu bisturiul pe colegul său, cel din urmă fiind supus unei operații în care i-au fost cusute rănile.


CITEȘTE ȘI: Cine este Juan Guaido din Venezuela, tânărul care s-a auto-proclamat președinte în locul lui Nicolae Maduro


 

Close
Închide
  Close