MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 11:16

Un milionar din Iași a fost legat și dus cu mașina într-un sat din apropiere. Răpitorii ar fi fost chiar băieții lui

Distribuie

Un milionar din Iași a fost legat și dus cu mașina într-un sat din apropiere, după un scenariu ca-n filmele cu mafioți. Răpitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat inițial la poliție. În acea seară, milionarul a ajuns la spital, lovit la cap, dar ulterior, lucrurile s-au liniștit în familia lui Constantin Comănescu, iar acesta a refuzat să mai depună plângere împotriva fiilor săi.

Milionarul din Iași ar fi fost legat de mâini și de picioare chiar de către cei doi băieți ai acestuia, care l-ar fi dus cu mașina la sediul unei firme pe care o administrează în satul Dancu, din comuna Holboca. Totul s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 august, relatează bzi.ro

În jurul orei 4:00, un apel la numărul unic de urgențe anunța că un bărbat vrea să distrugă un autoturism, proprietate personală. Polițiștii din cadrul Secției 1 au ajuns la fața locului. Acolo, oamenii legii l-au găsit pe Constantin Comănescu, unul dintre milionarii Iașului, cunoscut ca și „regele fierului vechi” .

Era în stare de ebrietate

Surse din cadrul anchetei au precizat că el s-ar fi aflat în stare de ebrietate și era foarte agitat. Comănescu le-a povestit polițiștilor că a fost legat de mâini și de picioare și dus în satul Dâncu, din comuna Holboca.

Totul a început când fiii lui Comanescu, Cozmin și Constantin, ar fi fost chemați acasă de către o rudă care le-ar fi povestit că milionarul Comanescu ar fi sub influența băuturilor alcoolice și s-ar comporta ciudat. Atunci, cei doi băieți l-ar fi luat pe Constantin Comanescu și l-ar fi băgat într-o mașină.

Ulterior, au ajuns în Dâncu și l-ar fi lăsat să se „liniștească”, solicitând totodată ajutorul poliției.

Comănescu a oprit dosarul penal

După ce ar fi fost agresat de către copii, Constantin Comănescu a ajuns pe data de 24 august la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași. El a fost consultat de medici și s-a stabilit că a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Inițial, oamenii legii au întocmit actele premergătoare pentru deschiderea unui dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. La început, milionarul era foarte pornit împotriva copiilor, dar apoi a revenit la scurt timp asupra declarației și a precizat că nu vrea să depună plângere.

„Persoana nu a dorit să depună plângere în acest caz”, a precizat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Constantin Comănescu a refuzat să răspundă intrebărilor jurnaliștilor cu privire la acest caz.

Averea lui Comănescu se ridica la sume de câteva zeci de milioane de euro, dar acum mai multe firme de ale sale au dat faliment și nu mai are o situație financiară atât de bună, relatează sursa citată.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


VIDEO/ Ping-pong cu protestele din 10 august. Ancheta din Parlament, „un spectacol jenant”. Cum a anulat PSD audierea personajelor-cheie


 

Comentarii