Mergi direct la conținut »
Un milionar britanic s-a sinucis, după ce a fost acuzat că și-a incendiat proprietatea de 15 milioane de lire
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un milionar britanic s-a sinucis, după ce a fost acuzat că și-a incendiat proprietatea de 15 milioane de lire

Un milionar britanic s-a sinucis, după ce a fost acuzat că și-a incendiat proprietatea de 15 milioane de lire

Un milionar din Marea Britanie s-a sinucis la scurt timp după ce a fost acuzat că și-a incendiat intenționat locuința în valoare de 15 milioane de liure. Michael Treichl, în vârstă de 68 de ani, suferea de depresie în urma incendiului, relatează The Telegraph.

Britanicul a fost arestat recent sub acuzația că și-a incendiat locuința în valoare 15 milioane de lire. El fusese eliberat pe cauțiune, în timp ce ancheta în cazul său era în desfășurare.

Bărbatul, care suferea de depresie, a decis însă să-și pună capăt zilelor. Soția și copiii săi sunt șocați de moartea sa, în timp ce foștii colegi ai bărbatului care avea un fond de investiții și-au exprimat condoleanțele.

În luna aprilie, bărbatul a ajuns în spatele gratiilor, după ce proprietatea veche de 500 de ani a fost complet distrusă în urma unui incendiu. Anterior, bărbatul investise aproximativ 10 milioane de lire pentru renovarea și modernizarea vilei.

Citește și: Un fermier milionar a fost ucis de tractorul pus în mișcare de câine

Close
Închide
  Close