MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 17:15

Un polițist din Statele Unite a trimis mesaje indecente unei șoferițe pe care a reținut-o în trafic. „Am fost uluită”

Distribuie

Un polițist din statul american Rhode Island ar putea fi concediat și amendat, după ce i-a trimis mesaje indecente unei femei pe care a oprit-o în trafic. Bărbatul a fost suspendat din funcție pe durata anchetei aflate în desfășurare.

Scott Cole are 30 de ani și este ofițer în cadrul Departamentului de Poliție East Greenwich. În luna iulie, polițistul a oprit în trafic o șoferiță. Femeia de 27 de ani a fost reținută pentru că se afla sub influența alcoolului.

În ziua în care a fost prinsă, șoferița a început să primească mesaje de la polițist. Ofițerul Scott Cole i-a trimis femeii un mesaj pentru a o încuraja, notează usdailyreport.com.

„M-am ales și eu cu așa ceva și nu este sfârșitul pământului, crede-mă. Dosarele pentru conducerea sub influența alcoolului (DUI) nu mai sunt atât de grave. Poți obține o autorizație pentru a conduce, pentru serviciu”, i-a scris polițistul, conform sursei citate.

În schimb, femeia a reacționat, după ce polițistul i-a trimis o imagine indecentă.

„Îmi făcea avansuri. Flirta cu mine”, a spus femeia.

„Am fost uluită. Părea că deține în totalitate controlul și nu am vrut să-l supăr”, a adăugat ea.

Potrivit Mediafax, procesul poliţistului a început în urmă cu câteva zile. Cole riscă, printre altele, să fie concediat dacă va fi găsit vinovat de hărţuire.

Un polițist din Statele Unite a trimis mesaje indecente unei șoferițe pe care a reținut-o în trafic

Polițistul Scott Cole, al doilea, de la stânga la dreapta
sursă foto: Facebook

De asemenea, polițistul a fost reținut în luna aprilie 20178, după ce a fost prins beat la volan. La acel moment, a fost iertat de superiori, fiind considerat un „ofițer bun”.

sursă foto: Facebook


Citește și EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90


 

Citește mai multe despre SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.

Comentarii