MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 20:00

Un polițist local a fost călcat pe picior de un șofer, la Arad. Voia să-i dea amendă pentru parcare neregulamentară

Distribuie

Un polițist local a fost călcat pe picior de un șofer pe care intenționa să-l sancționeze pentru parcare neregulamentară. Șoferul oprise în apropierea unei stații de autobuz din Arad și a devenit recalcitrant când polițistul local i-a cerut documentele, a accelerat și l-a lovit. Tânărul de la volan a fost calmat de un echipaj al Poliției Naționale.

Incidentul a avut loc într-o staţie de autobuz, după ce poliţiştii locali au început să îi sancţioneze pe toţi conducătorii auto care îşi parcaseră maşinile în staţie, relatează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale, poliţistul i-a cerut tânărului documentele pentru aplicarea sancţiunii contravenţionale, deoarece parcase neregulamentar, însă acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant, după care a accelerat autoturismul şi a trecut peste unul dintre picioarele poliţistului local.

Colegii poliţistului i-au venit acestuia în ajutor şi l-au oprit pe şofer, care s-a liniştit doar după ce la faţa locului a sosit un echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţistul local a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„Pacientul a suferit o contuzie antepicior stâng şi a fost transportat de echipajul medical la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii suplimentare, a precizat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, Mircea Merea. Ancheta este condusă de un procuror.

Sursa foto: aradon.ro


Sectorul construcțiilor începe să se desumfle. Scădere de 1,3% pe primele cinci luni în domeniu


 

Comentarii