Mergi direct la conținut »
Un român a ucis un conațional cu lopata. Cauza crimei de lângă Roma
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a ucis un conațional cu lopata. Cauza crimei de lângă Roma

Un român a ucis un conațional cu lopata. Cauza crimei de lângă Roma

Un cetățean român în vârstă de 47 de ani a fost arestat și trimis în închisoarea Velletri, de lângă Roma, fiind acuzat că a omorât un bărbat de 49 de ani, tot român.

Cei doi și alte persoane locuiau la Montecompatri, în apropiere de Roma. Disputa din noaptea de 29 spre 30 decembrie a pornit din motive „neînsemnate”, a informat gazetaromaneasca.com.

Lovitura mortală a fost aplicată cu o lopată. Alarma a fost dat de un alt român care a asistat la omor.

La fața locului au sosit carabinierii din Frascati, care l-au arestat pe presupusul asasin într-o clădire ocupată de persoane fără adăpost din Laghetto.

Arestatul este un român în vârstă de 47 de ani care locuia în aceeași casă cu victima. Lopata a fost pusă sub sechestru, ca armă a crimei.

Nu era prima bătaie dintre români

La reconstituire s-a stabilit că victima, un român de 49 de ani, locuia în casa din via Santa Maria La Quinta, în Montecompatri, împreună cu alți conaționali. Bărbatul arestat i-ar fi dat mai întâi un pumn în față, apoi l-a lovit în mod repetat cu lopata în cap, după care a fugit.

Lupta a izbucnit din motive neînsemnate și nu era pentru prima dată când în acea casă, în care locuiau mai mulți români, aveau loc bătăi. Carabinierii care au intervenit la fața locului au găsit corpul neînsuflețit al românului ucis.

Cercetările au fost declanșate imediat, fiind obținut și pus în executare mandatul de arestare pentru cel indicat de martori ca asasin.


CITEȘTE ȘI: Petrecerea de Revelion din Times Square, New York, dedicată libertății presei. ”Jurnaliștii se află sub amenințare și rolul lor e pus sub semnul întrebării!”

Close
Închide
  Close