Mergi direct la conținut »
Un român care a agresat mai multe femei în Marea Britanie a fost cruțat de judecător. Motivul incredibil pentru care a scăpat de închisoare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un român care a agresat mai multe femei în Marea Britanie a fost cruțat de judecător. Motivul incredibil pentru care a scăpat de închisoare

Constantin Bărbuțu, în vârstă de 22 de ani, a fost acuzat că a agresat în jur de 24 de femei. În timp ce mergea cu bicicleta, tânărul își pălmuia victimele peste partea dorsală. 

După ce a adunat mai multe plângeri din partea victimelor, poliția din Brighton l-a arestat pe român pentru faptele comise de acesta între anul 2016 și 2017, potrivit Daily Mail.

Ajuns în fața magistraților, Constantin a recunoscut 11 din cele 24 acuzații pe care procurorii i le-au adus. Românul a fost condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare.

Motivul pentru care judecătorul David Rennie a hotărât ca tânărul să nu fie închis este unul care a intrigat opinia publică din Marea Britanie: Bărbuțu nu știe să vorbească limba engleză și suferă de tulburări mentale.

„Pedeapsa nu-l va ajuta. Va vindeca publicul pentru ce a făcut, dar asta nu îl va ajuta pe el”, a spus judecătorul care i-a ordonat lui Constantin să intre, timp de 40 de zile, într-un program de reabilitare.

FOTO The Argus


Nepotul lui Tudorel Toader și soția lui Adrian Țuțuianu, angajați la Curtea de Conturi. Concursul de angajare, contestat din interior: „Jaf!”


 

 

Close
Închide
  Close