MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 10:30

Un român a fost ucis în Italia. Un conațional i-a tăiat gâtul cu o sticlă spartă

Distribuie

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a murit, după ce a fost atacat de un român în parcarea subterană a unui supermarket din Roma. Agresorul este acuzat că i-a provocat victimei o rană gravă în zona gâtului cu o sticlă spartă. Individul de 43 de ani a fost arestat pentru omor.

Carabinierii au împânzit sâmbătă după-amiaza parcarea subterană a unui supermarket din Roma, scrie Corriere della Sera. Anchetatorii au fost alertați după ce o crimă a fost comisă în acest loc frecventat de copii și familiile lor, la sfârșit de săptămână.

Mihai Condrat a fost tăiat în zona gâtului cu o bucată de sticlă spartă. Din cauza hemoragiei puternice, românul în vârstă de 43 de ani a murit în doar câteva minute.

Medicii chemați de urgență la fața locului nu l-au mai putut salva, fiind nevoiți să constate decesul.

Cel care l-a atacat este Gheorghiță Tudorache, un român de 43 de ani, cu care Condrat s-ar fi certat din motive aparent banale.

Bărbatul acuzat de omor calificat a fost arestat de carabinieri. Potrivit presei din Italia, atât autorul crimei, cât și victima sa, nu aveau domiciliu stabil în Roma.

O altă crimă în care au fost implicați români a avut loc în iunie în Italia. Un român a fost omorât de un conațional în sudul Italiei, atacatorul tăindu-i gâtul victimei sale și apoi abandonându-l în plină stradă.


Citește și Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


 

Citește mai multe despre Crima, Italia și roma pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii