Mergi direct la conținut »
Un român, reținut pe Aeroportul Otopeni după ce a luat bagajul de cală al unui pasager turc
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român, reținut pe Aeroportul Otopeni după ce a luat bagajul de cală al unui pasager turc

Un român, reținut pe Aeroportul Otopeni după ce a luat bagajul de cală al unui pasager turc

Un cetățean român în vârstă de 28 de ani a fost reținut pe Aeroportul Otopeni după ce a sustras bagajul de cală al unui oasager turc. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt.

De Dana Aramă,

După ce a efectuat formalitățile de intrare în țară, cetățeanul român a sustras bagajul de cală al pasagerului turc.

În momentul în care bărbatul s-a îndreptat către ieşirea din sala de vamă, echipa comună de control formată din poliţist de frontieră şi lucrător vamal a observat că bărbatul avea o atitudine suspectă, sens în care acesta a fost oprit pentru efectuarea unui control amănunţit al bagajului, relatează Agerpres.

S-a constatat că eticheta de însoţire a bagajului nu corespunde cu datele din cartea de identitate prezentată la control.

Poliţiştii de frontieră au extins cercetările şi au stabilit că cetăţeanul român călătorise din direcţia Eindhoven fără bagaj de cală, iar posesorul geamantanului este de fapt un cetăţean turc care se prezentase pentru a intra în ţară din direcţia Istanbul.

Se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Citește și:

VIDEO | Ciclonul din Grecia ajunge în România, dar nu constituie niciun pericol. Explicațiile meteorologului Dinu Mărășoiu, la „Adriana Nedelea LA FIX”

Close
Închide
  Close