Mergi direct la conținut »
Un român “s-a trezit bogat peste noapte” în Venezuela. A primit un teanc de bani când a schimbat 150 de dolari | FOTO
Ştiri Libertatea > Ştiri > Un român “s-a trezit bogat peste noapte” în Venezuela. A primit un teanc de bani când a schimbat 150 de dolari | FOTO

Un român “s-a trezit bogat peste noapte” în Venezuela. A primit un teanc de bani când a schimbat 150 de dolari | FOTO

Radu Păltineanu, românul care traversează Americile pe bicicletă, a ajuns în Venezuela, țară care se confruntă de câteva luni cu o criză, dar și care are cea mai mare rată a inflației. Acolo, tânărul s-a trezit cu un teanc de bani în brațe, după ce a schimbat 150 de dolari.

Radu Păltineanu a pornit în urmă cu mai bine de un an într-o călătorie incredibilă, care presupune traversarea Americilor pe bicicletă. Acum, românul a ajuns în Venezuela, țara cu numărul 12 din expediția sa, unde a fost nevoit să schimbe 150 de dolari.

Citește și: Exclusiv. Un român de 27 ani traversează Americile pe bicicletă

“Ei bine, ăsta este primul aspect cu care m-am confruntat azi la intrarea în Venezuela, cea de-a doişpea țară a expediției mele prin Americi şi țara cu cea mai mare inflație din lume. În condițiile în care în acest moment inflația a atins 600% în Venezuela şi cea mai mare bancnotă este de 100 de bolivari, schimbând 150 $ USD m-am trezit bogat peste noapte, bogat în bancnote care de-abia îmi încap prin gențile bicicletei. Totuşi partea cea mai interesantă este că o hârtie igienică care nici nu se prea găseşte face pe aceste meleaguri cât un şomoioc de bănuți dintr-ăştia, aşa că poate nu e chiar atât de rău că m-am procopsit cu atâția.”, a scris Radu Păltineanu pe Facebook.

Citește și: Venezuela – țara în care trei alimente de bază costă cât salariul pe o lună

Radu Paltineanu in Venezuela

Foto: Facebook.com

Close
Închide
  Close