MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 11:30

Un român și fiica lui de doi ani au dispărut în Marea Britanie. Sunt căutați de mai multe zile

Distribuie

Un român stabilit în Marea Britanie, Alexandru Matei, și Antonia, fiica lui de doi ani, sunt căutați, după ce au fost dați dispăruți. Poliția din Thames Valley a lansat un apel pentru găsirea bărbatului și a fiicei sale.

Cei doi au fost văzuți ultima oară, miercuri, 5 decembrie, la ora 13:30, în zona Fishermead, din orașul Milton Keynes.

Antonia Matei, fetița de doi ani, are un cercel în urechea dreaptă și părul blond. Când a fost văzută ultima oară, purta o jachetă albastră cu un model roz și albastru cu fluturi, salopetă de culoare albastru închis și cizme Ugg maro, notează observator.tv.

Alexandru Matei este îndesat, cu părul scurt, grizonat. Ultima oară când a fost văzut, românul purta un sacou albastru închis.

Românul Alexandru Matei și fiica lui au dispărut în Marea Britanie

Imagine cu Alexandru Matei și fiica lui Antonia, furnizată de Poliția din Marea Britanie

Anchetatorii iau în calcul ca Alexandru și Antonia să fie împreună cu alți doi adulți, posibil un bărbat și o femeie. Aceștia au fost văzuți ultima oară în Milton Keynes, însă Alexandru are legături în Kempston, Bedfordshire.

„Sunt din ce în ce mai îngrijorat de locul unde se află Alexandru și fiica sa de doi ani, Antonia, care a fost văzută ultima oară după-amiază. Cu toate acestea, vreau să reasigurăm comunitatea locală că desfășurăm o anchetă extinsă pentru a-i găsi pe Alexandru și Antonia.

Fac acest apel public, deoarece ar putea exista oameni care să aibă informații care să ne ajute. Dacă cineva crede că i-a văzut sau dacă are vreo informație cu privire la locul unde sunt, îi rugăn să contacteze imediat poliția la 999 sau cu un apel de urgență la 101, citând numărul anchetei 609 (5/12)”, a declarat inspectorul Nick Glister, în mesajul publicat de pagina oficială de Facebook a Poliției Thames Valley.

Află povestea românului care face kurtos kalacs în New York.


Citește și FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”


 

Comentarii