MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Un senator PNL îl acuză pe Tudose că blochează actualizarea prețului la gaze naturale: Statul pierde peste 1 milion de euro în fiecare zi!

Distribuie

Un senator PNL îl acuză pe premierul Mihai Tudose că a blocat Ordinul Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM) prin care se actualiza prețul de referintă la gaze natural. Daniel Zamfir spune că statul român pierde peste 1 milion de euro în fiecare zi, din cauza acestei decizii a Executivului. 

”Doamne, sub ce blestem o fi țara asta, să avem parte, de data asta în fruntea Guvernului, de un personaj exact pe țiparul lui Băsescu: grobian, populist din cale afară, mincinos, cu un limbaj la fel de șmecheresc , cu un comportament de vătaf, și nu în ultimul rând, acoperindu-i pe „băietii deștepți” din economie, bineînțeles după ce public îi besteleste, exact că Băsescu! Și că totul să fie la indigo, l-a mai luat și pe Gică Popescu consilier( Băsescu apelase la cuplul Belu-Bitang), noi toți, convinși fiind că marele sportiv al României, pe care personal îl apreciez foarte mult, va primi birou la Palatul Victoria, și va influența deciziile vătafului!”, a scris Zamfir, pe Facebook, cu referire la anunțul premierului că l-a numit consilier personal pe fostul fotbalist Gică Popescu.

El a precizat că și-ar dori ca prima decizie la care să contribuie Gică Popescu să fie aceea de a prelua în patrimoniul Statului Român, Arenele de Tenis, aflate ilegal acum în posesia BNR.

”Și mai e ceva dle prim ministru: Pană când îi veți mai acoperi pe cei care exploatează resursele tării și nu plătesc redevențe? De o luna de zile v-am semnalat asta și tăceti mâlc! Dar măcar, ne spuneți de ce ați blocat Ordinul ANRM prin care se actuliza prețul de referintă la gaze naturale, preț la care trebuie plătită redevența de cei care exploatează gaze naturale? De 10 ani, cel puțin, numai la gaze, cei care exploatează, plătesc cam jumătate din cât ar trebui să plătească Statului Român! De ce faceți asta, dle Tudose? Interesele cui le apărati? Ale Statului, în niciun caz! Numai din cauza blocării ordinului ANRM, Statul Român pierde peste 1 milion de euro în fiecare zi!!”, a mai scris Daniel Zamfir.

Citește și: Tudose, atac pe față la Liviu Dragnea, în contextul relației cu serviciile: „Eu nu am tăiat porci cu nimeni pe acolo, nu am cărat sticle de vin pe acolo”

Citește mai multe despre daniel zamfir, gaze naturale, PNL și PSD pe Libertatea.

Comentarii