Mergi direct la conținut »
Un şofer de camion a blocat toată autostrada Arad- Timişoara după ce a intrat cu viteză într-un parapet 
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un şofer de camion a blocat toată autostrada Arad- Timişoara după ce a intrat cu viteză într-un parapet 

Un şofer de camion a blocat toată autostrada Arad- Timişoara după ce a intrat cu viteză într-un parapet 

Șoferul de camion care se afla la volanul unui autocamion a derapat şi a pierdut controlul volanului, intrând în parapetul despărțitor şi pătrunzând pe celălalt sens de mers. Incidentul a blocat complet autostrada Arad- Timişoara pentru aproape două ore.

De Andreea Radu,

Polițiștii au transmis că accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum. Șaua s-a desprins de capul tractor a ajuns de-a curmezișul drumului, iar cabina s-a oprit în afara părții carosabile.

Circulația rutieră este blocată pe A11, legătura între autostrada A1 și Drumul Național 7. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că pe A11, la vest de municipiul Arad, circulația pe coborârea către DN 7 este blocată, potrivit n1r.ro.

Traficul este dirijat pe Autostrada A1 către nodul rutier cu DN 7 de la Pecica. Din fericire, în evenimentul rutier nu au fost implicate și alte autovehicule şi nu au existat victime.

Foto: n1r.ro.


Uber și Bolt ar putea dispărea începând de joi din România


 

 
 
Close
Close
Închide