MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 08:07

Un șofer din Dolj a transmis live pe Facebook în timp ce conduce mașina cu o fetiță în brațe

Distribuie

Un șofer din Dolj a transmis live pe Facebook în timp ce conduce mașina cu o fetiță în brațe. Alți trei copii se aflau pe bancheta din spate, iar șoferul iși ia privirea de la drum pentru a săruta copila. Mai mult decât atât, mașina este cu volanul pe dreapta, fapt care implică o dificultate mai mare de șofat pe străzile din România, potrivit polițiștilor. Aceștia s-au sesizat și au identificat șoferul inconștient, pe care l-au invitat la sediul poliției.

Șoferul din Dolj care a transmis live pe Facebook în timp ce conduce cu o fetiță în brațe a ajuns în vizorul polițiștilor, dar și a angajaților de la Protecția Copilului. Omul riscă mai multe sancțiuni, dar chiar oamenii legii spun că abaterile la legea rutieră sunt greu de probat, chiar dacă au fost filmate chiar de către șofer.

În urma imaginilor apărute în spaţiul virtual, poliţiştii s-au autosesizat, a fost identificat deja bărbatul, este vorba de un doljean de 25 de ani din comuna Lipovu, posesor de permis de conducere. În cursul zilei de astăzi urmează a fi dus la sediul poliţiei pentru clarificarea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale. Amenda pe care riscă să o primească este cuprinsă între 4 şi 5 puncte de amendă, între 580 şi 750 de lei. Măsura de sancţionare poate fi luată de un poliţist doar dacă acesta constată abaterea în mod direct sau cu mijloacele tehnice, adică acestuia mai degrabă i se va atrage atenţia cu privire la respectarea normelor rutiere şi cu privire la respectarea prevederilor”, a precizat Alin Apostol – ofiţer IPJ Dolj, pentru digi24.ro.


VIDEO/Ultimul kilometru din A3, misiune imposibilă. Cum arată tronsonul A3 din zona Petricani şi când va fi gata


 

Citește mai multe despre Dolj, Facebook și șofer pe Libertatea.

Comentarii