Mergi direct la conținut »
Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe o autostradă din Germania. I-a luat cheile și a chemat imediat poliția
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe o autostradă din Germania. I-a luat cheile și a chemat imediat poliția

Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe o autostradă din Germania. I-a luat cheile și a chemat imediat poliția

Situație incredibilă pe o autostradă din Germania. Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, după ce a observat că acesta conducea haotic. Acesta i-a luat cheile și a chemat imediat poliția. Oamenii legii  au descoperit o alcoolmie uluitoare la şoferul dat jos de la volan.

Rezultatul testului de alcoolemie a fost de 4.07 la mie. Şoferul beat, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat şi va fi judecat. Camionul a rămas imobilizat în parcare şi firma anunţată să trimită alt şofer să-l ia de acolo. „Datorită unui şofer român de camion, sâmbătă, 18 mai, pe autostrada A7, în direcţia Wurzburg, nu a avut loc un grav accident de circulaţie.„, a comunicat poliţia germană, într-o informare de presă, potrivit Observator.tv.

Românul a observat pe A7, în jurul orei 16:30, un camion care circula cu o traiectorie sinuasă, de pe o bandă pe alta, în faţa sa. Românul a avertizat alţi şoferi şi a reuşit să facă o femeie de 29 de ani, la volanul unui automobil, să înţeleagă că trebuie să sune la poliţie.

Românul s-a luat cu camionul după cel din faţa sa, care conducea total haotic, şi l-a urmărit kilometri buni, scrie fuldaerzeitung.de.  Acesta a coborât rapid din cabină când cele două camioane au oprit, a mers la colegul din faţă şi i-a luat efectiv cheile, pentru a-l împiedica să mai conducă. Era vorba despre un şofer ucrainean şi românul a realizat că acesta era foarte beat.

Citește și

 

Close
Închide
  Close