MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 13:20

Un somn de 80 de kilograme a fost capturat de un pescar din Teleorman. Cum arată monstrul

Distribuie

Un somn de 80 de kilograme a fost capturat de un pescar din Teleorman, cel mai mare pește prins vreodată pe râul Olt. Monstrul are o lungime de 2,35 metri și reprezintă visul oricărui pescar. Bărbatul care l-a prins în undiță s-a chinuit mai bine de 20 de minute să-l tragă afară din apă, folosind echipament modern de pescuit.

Somnul de 80 de kilograme a fost prins în acest weekend pe râul Olt, iar fericitul pescar este din Roșiori de Vede, Teleorman și se numește Alan Marius Cristian. Somnul a ajuns în undița pescarului pe râul Olt, în comuna Babiciu, relatează infotr.ro

Este o captură record, având în vedere că cel mai mare pește prins vreodată pe râul Olt a cântărit aproximativ 60 de kilograme. Acum, norocosul pescar vrea să treacă la nivelul următor și speră ca următoare lui captură să ajungă la 100 de kilograme.

Timpul meu liber înseamnă pescuit. Este pasiunea vieții mele. Când prinzi un pește așa de mare, ai sentimentul că eși deasupra tuturor. În acel moment, pe planetă ești doar TU și EL. Este un sentiment pe care nu-l poți exprima în cuvinte, ci doar îl trăiești la cote maxime', a declarat Alan Marius Cristian.

Sursa foto:  infotr.ro


Gabriela Firea, o nouă serie de atacuri la adresa lui Dragnea: „Nu i-a răspuns Corinei Creţu la telefon toată vara / Carmen Dan a fost prima pe lista lui Dragnea să fie prim-ministru'


 

Comentarii