“Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, a fost mesajul către cadrul didactic.

Imediat după apariția înregistrării, decanul Facultății de Informatică, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului.

O reacție a venit și din partea profesorului Abel-Albert Policiuc.

“Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc, care face parte din personalul didactic asociat al Facultății de Informatică din Iași, potrivit Bună Ziua Iași.

În cazul filmului de groază Universitatea Alexandru Ioan Cuza a demarat o anchetă internă.

“Este vorba despre un student al Facultății de Informatică, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza. Este o anchetă în derulare. Studentul a spus că a făcut acest film ca o glumă și pentru distracție. Filmarea a trimis-o la câțiva colegi… Unul dintre ei a trimis filmul pe mai multe grupuri ale unor rețele de socializare, inclusiv grupuri interne ale studenților de la Facultatea de Informatică. Mai departe, conducerea de la Facultatea de Informatică va cerceta cazul. De asemenea, urmează ca, în Consiliul de Administrație, să se decidă exmatricularea sa”.

Studentul Facultății de Informatică din Iași care a realizat filmul în care face amenințări cu moartea la adresa profesorului său riscă o amendă uriașă.

Citeşte şi:

Cătălin Predoiu, despre secția de anchetare a magistraților: “Va fi desființată. Nu vrem să pierdem miliarde de la UE din cauza acestei structuri”

Cum a apărut de nicăieri proiectul Jandarmeriei prin care se voia să fie interzisă acoperirea feței la proteste: IGJR a vrut să deturneze o iniţiativă a ONG-urilor

Detalii despre polițiștii locali din Constanța acuzați că ar fi luat o prostituată în mașina de serviciu: “Au staționat 20 de secunde”

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI