MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 11:46

Un student indian de la Universitatea Spiru Haret a căzut de la etajul patru al unui bloc. A murit încercând să scape de doi tâlhari care l-au sechestrat

Distribuie

Un student indian de la Universitatea Spiru Haret a căzut de la etajul patru, ca să scape de doi tâlhari. Aceștia au încercat să îl tâlhărească, l-au sechestrat, iar tânărul s-a aruncat de la etajul patru al blocului. Studentul nu a supraviețuit. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul București, incidentul a avut loc pe 6 mai. Doi bărbați, Sandu Costel si Mustata Gheorghe Amar, au atacat un student indian, Saini Amrit Singh, în vârstă de 23 de ani, și i-au furat acestuia suma de 50 de lei și un port-document de carduri. Tânărul a fost sechestrat de cei doi agresori. La un moment dat, unul dintre ei a plecat din casă, pentru a cumpăra bunuri cu banii furați de la victimă, moment în care victima a încercat să scape. A ieșit în balconul locuinței și a încercat să iasă prin exterior de la altă fereastră. Tânărul, însă, a căzut de la 14 metri înălțime și a murit câteva ore mai târziu.

Cei doi tâlhari și agresori au fost arestați preventiv joi, 17 mai.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Loading...
Comentarii