Mergi direct la conținut »
Un tânăr a fost decapitat de tren după ce s-a întins pe calea ferată. Înainte de impact, și-a pornit camera telefonului mobil
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un tânăr a fost decapitat de tren după ce s-a întins pe calea ferată. Înainte de impact, și-a pornit camera telefonului mobil

Un tânăr de aproximativ 25 de ani a fost accidentat mortal pe podul CFR Micalaca - Aradu Nou de trenul Regio 2604, care circulă pe direcţia Arad - Timişoara, potrivit IPJ Arad.

De Andreea Radu,

Autoritățile efectuează verificări pentru stabilirea identității victimei şi a circumstanţelor care au dus la producerea acestui accident.

Din primele informații furnizate de martori, se pare că tânărul în cauză s-ar fi întins pe liniile de cale ferată, cu intenția clară de a se sinucide. În momentul impactului cu trenul, tânărul avea căştile în urechi şi telefonul pe modul de filmare sau de transmitere live.

Din câte se pare, tânărul a fost cel care a sunat la 112, înainte de a se sinucide. A fost găsit, așa cum am precizat, cu căștile în urechi și telefonul mobil pus pe o piatră cu camera îndreptată spre el. Se spune că mecanicul l-a văzut când s-a pus pe burtă și și-a pus capul pe șină, a frânat, a pornit sirena, dar era prea aproape să îl mai evite, potrivit aradon.ro.

Mecanicul a frânat, însă nu a mai avut ce să facă pentru a evita tragedia. Mecanicul trenului implicat în accident nu a putut continua călătoria, acesta fiind în stare de șoc și solicitând mecanic de schimb, potrivit observator.tv.

Până la lămurirea tuturor împrejurărilor morţii, poliţiştii tratează oficial cazul drept un accident.

Șase trenuri de călători au staţionat temporar, până la finalizarea măsurătorilor şi procedurilor desfăşurate de organele abilitate pentru astfel de situaţii, în gările adiacente intervalului menţionat.


Citește și:

Secunda în care interlopii din Craiova s-au speriat de o femeie!Close
Închide
  Close