Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 23 de ani și-a violat iubita minoră, alături de un prieten. S-a întâmplat la Iași
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr de 23 de ani și-a violat iubita minoră, alături de un prieten. S-a întâmplat la Iași

Un tânăr de 23 de ani și-a violat iubita minoră, alături de un prieten. S-a întâmplat la Iași

Un tânăr de 23 de ani și-a violat iubita minoră, alături de un prieten. Cei doi indivizi au fost reținuți și prezentați judecătorilor în vederea arestării. Fata, în vârstă de 16 ani, a făcut plângere la poliție, susținând că a fost dusă într-un apartament și supusă la perversiuni sexuale.

De Mihai Niculescu,

Tânărul de 23 de ani și amicul acestuia au violat-o pe fata de 16 ani într-un apartament, în seara zilei de 26 august, relatează bzi.ro. Tânăra a declarat polițiștilor că a ieșit la plimbare impreună cu iubitul ei. Ulterior, individul a dus-o la locuința unui prieten din Ruginoasa, iar plimbarea romantica s-a transformat într-un adevărat coșmar.

În plângerea formulata la poliție, fata susține că a fost supusă la perversiuni sexuale de către cel pe care îl considera iubit, în vârsta de 23 de ani, și un amic de-al acestuia de 24 ani.

Violatorii au fost reținuți pe 5 septembrie pentru 24 de ore, urmând ca joi sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani cu propuneri legale.

Sursa foto: bzi.ro


EXCLUSIV/ Mircea Rădulescu a trăit experința vieții la fotbal feminin. Vestiar cu fete goale


 

 
 
Close
Închide
  Close