De Cătălin Schipor, Răzvan Mihalașcu,

Un șofer a văzut întâmplător marți după-amiaza o mașină cuprinsă de flăcări, pe autostrada A2. Vizibilitatea era scăzută din cauza fumului, așa că bărbatul a oprit autoturismul pe banda de urgență pentru a vedea ce s-a întâmplat.

„Era o mașină care ardea, am sunat la 112 să trimită o mașină de pompieri, apoi am coborât la o distanță sigură de mașină să văd dacă sunt victime. Lângă mașină, erau așezate frumos, un portofel, un telefon și o pereche de ochelari”, a povestit Adrian Radu, pe Facebook.

La fața locului a intervenit un echipaj de Ambulanță și de Poliție pentru a salva pe tânărul aflat în stare gravă.

M-am dus să văd victima, era arsa complet, conștientă dar de abia putea pronunța cuvântul „apă”.

Adrian Radu, martor

Victima, un tânăr de 25 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital. Din primele informații, bărbatul are arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului.

Câteva ore mai târziu, tânărul a murit.

Cel care a sunat la 112 crede că tânărul a încercat să-și pună capăt zilelor.

Cred că a fost vorba de o încercare de sinucidere, având în vedere că actele și telefonul erau așezate frumos lângă stâlp. Dar… de la durerile cumplite, cred că nu a mai rezistat și a ieșit din mașină.

Adrian Radu, martor

Înainte dea recurge la gestul extrem, tânărul a publicat un mesaj șocant pe Facebook.

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit. Taților de băieți nu îi faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil, dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu că sunt un laș, dar nu știu ce altceva să fac”, este mesajul publicat de Adrian pe Facebook.

Primăria Capitalei a modificat proiectul Oxigen: Toate mașinile sub Euro 5 vor plăti taxa de București
Recomandări

Primăria Capitalei a modificat proiectul Oxigen: Toate mașinile sub Euro 5 vor plăti taxa de București

Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

„Polițiștii au stabilit că persoana în cauză are 25 de ani, fiind vorba despre un tânăr din Medgidia, care anterior postase pe rețea de socializare un video în care își ia rămas bun. În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză ar fi avut un conflict cu tatăl său și se cunoaștea faptul că ar fi plecat într-o direcție necunoscută”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Citeşte şi:

Un bărbat internat la Săpoca a fost găsit spânzurat în curtea spitalului, anul trecut. Familia acuză spitalul: „Ore în șir nu au văzut că lipsea, nu l-a căutat nimeni”

Spațiul verde din București s-a înjumătățit față de 1990. Primăria Capitalei îl reglează „din pix”, Curtea de Conturi o contrazice cu cifre

Klaus Iohannis, primit la Casa Albă. Donald Trump: „Avem o relație foarte bună cu România, mai bună ca oricând”

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV
GSP.RO

Anamaria Prodan a renunțat la 30.000€ pe sezon! Ce vedetă a înlocuit-o la ProTV

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații
HOROSCOP

Horoscop 19 octombrie. O zodie ar trebui să fie mai reținută în declarații