MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 17:08

Un tânăr și-a dat demisia după ce a primit restul la masa de prânz. Acum a ajuns să câștige 100.000 de euro

Distribuie

Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a dat demisia pentru a vinde... monede pe eBay. Face acest lucru din apartamentul său și a ajuns să câștige până la 100.000 de dolari din această afacere, relatează Mirror.

James Grear din Bristol, Marea Britanie, se săturase să stea câte opt ore la birou. A avut apoi o idee care a dus până la urmă la demisia sa și la o schimbare totală în ceea ce privește cariera. Mai precis, într-o zi, când și-a cumpărat prânzul, a primit restul o monedă diferită. Așa că s-a gândit să vadă cu câți bani s-ar vinde pe eBay.

A descoperit că se pot câștiga bani în acest fel. Așa că împreună cu prietenul său, Henry, a deschis o firmă pentru … vânzarea monedelor rare, numită The Coin Supplier.

„Stau și mă uit prin tot felul de monede. De când am început, am învățat de monede sunt bune și sunt mai rapid”, a povesit James. El a ținut să atragă atenția că unele monede care par lipsite de valoare se pot dovedi chiar prețioase, fiind vândute cu până la 1.500 de euro.

Din această afacere, James câștigă 100.000 de dolari pe an. Partenerul său a început să călătorească în jurul lumii, în timp ce el a rămas acasă pentru a se ocupa de afacere. El crede că în acest fel poate face o mulțime de bani, iar experiența de până acum nu i-a arătat că s-ar înșela.


Citește și: Când iese din 'Las Fierbinți', Văncică alias Celentano e …critic de teatru. 'Mă enervează Florin Piersic jr!'!


Loading...
Comentarii