Mergi direct la conținut »
Un bărbat a făcut o descoperire șocantă după ce soția și-a uitat Facebook-ul deschis. Ce îi ascundea femeia timp de 1 an
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a făcut o descoperire șocantă după ce soția și-a uitat Facebook-ul deschis. Ce îi ascundea femeia timp de 1 an

Un bărbat a făcut o descoperire șocantă după ce soția și-a uitat Facebook-ul deschis. Ce îi ascundea femeia timp de 1 an

Seth Megow, în vârstă de 33 de ani, a fost șocat să afle cu ce se ocupa în mediul online soția lui, cu care are 4 copii. Bărbatul din Georgia, SUA, a descoperit că soția îl înșela, după ce aceasta și-a uitat pagina de Facebook deschisă. 

Cei doi s-au căsătorit în urma cu 10 ani, iar Seth lucra ca muncitor într-un depozit, pentru ca soția lui să-și poate termina studiile de master. Nu a bănuit niciodată că femeia i-ar ascunde ceva. Însă în ultimul an, Seth a observat că ceva s-a schimbat: soția lui, Chrissy, a început să se întoarcă târziu acasă și a schimbat toate parolele la conturile de socializare.

A fost șocat să descopere într-o zi, când femeia și-a uitat pagina de Facebook deschisă, că aceasta îl înșela de aproape un an, după ce a văzut mai multe mesaje compromițătoare, relatează The Mirror.

Seth a mărturisit că după ce a găsit mesajele în calculatorul femeii și a aflat că a fost înșelat, a început să înețeleagă atitudinea soției lui din ultima perioadă.

„În acel moment, mi-am dat seama de gravitatea lucrurilor. S-au întâmplat multe lucruri. Explicația ar putea fi că ea a suferit de depresie postnatală și s-a luptat cu abuzul de substanțe, lucruri care ar fi putut duce la gestul ei”, a spus bărbatul, într-un mesaj publicat pe blogul său.

Cei doi s-au separat, iar Seth își concentrează toată energia pe cei patru copii ai săi.


Citește și:

DOCUMENT | Proiectul de ordonanță pentru ridesharing a fost pus în dezbatere publică de Ministerul Transporturilor

Close
Închide
  Close