Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Un taximetrist a încercat să o violeze pe Olga Jukova, Miss Bust Belarus și fostă concurentă la Eurovision

FOTO | Un taximetrist a încercat să o violeze pe Olga Jukova, Miss Bust Belarus și fostă concurentă la Eurovision

Cântăreaţă şi câştigătoare a titlului de Miss Bust Belarus, Olga Jukova a fost bătută de un taximetrist din Moscova care a încercat să o violeze. 

Olga Jukova este o cântăreață care a câştigat titlul de „Miss Bust” în ţara sa natală. Ea a participat în acest an la preselecţia pentru Eurovision 2018, potrivit handofmoscow.com.

Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat pe rețelele de socializare. Olga a petrecut ziua de naștere a unei prietene la clubul Dorffman din Moscova, iar apoi un prieten i-a chemat un taxi, plătindu-i cursa în avans și cerându-i șoferului să o ducă pe tânără „în siguranță” acasă.

Urcată în taxi, Olga a avut parte de o experiență terifiantă. Șoferul a încercat să o violeze: „A oprit mașina și a venit lângă mine. Am încercat să mă eliberez și m-a lovit în față. M-a scos din mașină trăgându-mă de păr și a început să mă lovească în față, în nas. Eram plină de sânge. Nu mă puteam calma, am devenit isterică. Apoi am fost aruncată alături de geantă și de telefon”, a povestit cântăreața.

Imediat după incident, Olga a făcut o plângere la poliție. În acest moment autoritățile din Rusia cercetează circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.


VIDEO EXCLUSIV/ Ce promisiune i-a făcut Horia Brenciu soției. ”O să duc copiii la grădiniță”


 

 

Close
Închide
  Close