Mergi direct la conținut »
Un top de neuitat! Cele mai bizare femei din lume | FOTO Galerie foto
25imagini

Ele sunt cele mai neașteptate apariții feminine din lume: cea mai tatuată femeie, cea mai înaltă, puternică sau femeia cu cea mai subțire talie. 

Aceste femei nu au doar aspectul fizic extrem în comun, ci și lipsa de inhibiție. Venus este considerată o păpuşă Barbie adevărată și locuiește în sudul Londrei. Cu ochii săi imenşi și buzele perfect conturate ea este varianta umană a păpuşii Barbie.

Michele Kobke are 24 de ani și locuiește în Germania. Din dorința de a avea cea mai subțire talie din lume, a purtat zi și noapte un corset. Așa a ajuns de la dimensiunea de 64 de cm, la numai 40.

Cea mai tatuată femeie din lume este Julia Gnuse. Ea a început să se tatueze pentru că pielea ei reacționa foarte urât la expunerea la soare și a ajuns să intre în Cartea Recordurilor.

Cea mai înaltă adolescentă din lume este Elisany da Cruz Silva, o fată care măsoară nu mai puţin de 2,03 metri.

O altă tânără şi-a introdus în buze un disc de metal cu un diametru de 20 de centimetri. Astfel, Ataye Eligidagne a devenit femeia cu cele mai mari buze din lume.

Asha Mandela are 50 de ani și este deţinătoarea recordului mondial pentru cele mai lungi codiţe împletite – aproximativ 17 metri.

Posesoarea celor mai mari şolduri din lume, cu o circumferinţă de 2,40 de metri, este Mikel Ruffinelli.


O femeie este „recunoscătoare” pentru faptul că a suferit un avort. Înainte să o judeci, citește explicația ei emoționantă


 

Close
Închide
  Close