Mergi direct la conținut »
Un toreador din Spania a șters lacrimile unui taur înainte de a-l sacrifica. Gestul care a stârnit controverse / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un toreador din Spania a șters lacrimile unui taur înainte de a-l sacrifica. Gestul care a stârnit controverse / VIDEO

Un toreador din Spania a șters lacrimile unui taur înainte de a-l sacrifica. Gestul care a stârnit controverse / VIDEO

Mii de oameni au asistat la corida la care un toreador din Sevilla a șters lacrimile unui taur, înainte de a-l ucide în arenă. Momentul a fost surprins în imagini de martori și a făcut înconjorul lumii.

De Răzvan Mihalașcu,

În timpul unei coride în arena „Real Maestranza” din Sevilla, matadorul Morante de la Puebla a fost surprins în momentul în care ștergea lacrimile unui taur rănit, înainte de a-l sacrifica.

Momentul a fost filmat, iar imaginie au fost distribuite pe Internet de milioane de oameni din lumea întreagă.

Gestul matadorului de 39 de ani a stârnit reacții dure din partea oamenilor, conform publicației ladbible.com, citate de observator.tv.

„Doar o minte perversă şi foarte rea poate să tortureze un animal până când sângele îi curge pe picioare şi apoi să îi şteargă faţa cu o batistă”, a declarat Silvia Barquero Nogales, liderul partidului împotriva cruzimii faţă de animale din Spania.

În iunie 2017,un teoreador spaniol a fost ucis de taur după ce s-a împiedicat în ring.

sursă foto: EPA


Citește și:

România va avea un registru național automatizat pentru infractorii sexuali. Legea a pornit de la un avocat din Bacău, șocat de cazul unui pedofil care se plimba nestingherit în fața unei școli


 

Close
Închide
  Close