Mergi direct la conținut »
UPDATE / S-a reluat circulația tramvaielor liniei 14, pe Calea Călărașilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / S-a reluat circulația tramvaielor liniei 14, pe Calea Călărașilor

UPDATE / S-a reluat circulația tramvaielor liniei 14, pe Calea Călărașilor

Liniile de tramvai 14, 40, 55, 56 au fost blocate, în această dimineață, pe Calea Călărașilor - sens bulevardul Ferdinand, după ce un tramvai de pe linia 14 a deraiat, în jurul orei 08.00, anunță Societatea de Transport București (STB).

De Dragoș Tănase,

UPDATE – ora 08.50: S-a reluat circulația tramvaielor liniei 14, pe strada Traian, după o blocare de 45 de minute (07.55-08.40).


STB preciza că în zonă au fost aduse mijloace de intervenție, pentru e repune tramvaiul pe șine, iar liniile 14 și 55 au circulat deviat pe traseul liniilor 40, 56.

Conform procedurii STB, o linie-navetă de autobuze este introdusă în cazul în care circulaţia nu se reia într-o jumătate de oră.

La începutul acestui an, un tramvai a deraiat în centrul orașului Botoșani! Nimeni n-a fost accidentat, atunci, dar călătorii au tras o spaimă pe cinste.

Elevii care învaţă în București circulă gratuit, de astăzi, cu transportul în comun.

FOTO – ARHIVĂ


Citește și… VIDEO/ Domeniul Cantacuzinilor de la Florești, reînviat de stră-strănepoata celui mai bogat român al tuturor timpurilor!


 

Close
Închide
  Close