MENIU CAUTĂ

Un transsexual a violat patru colege de pușcărie. A cerut să fie încarcerat într-o unitate pentru femei și și-a adăugat alte probleme

Distribuie

Un transsexual a violat patru colege de pușcărie. A cerut să fie încarcerat într-o unitate pentru femei și și-a adăugat alte probleme.

Karen White, care s-a născut Stephen Wood, a fost arestat pentru viol asupra unei femei. Dar a cerut să fie încarcerat într-o unitate pentru femei. Iar acolo și-a făcut de cap, violând alte patru femei, într-o pușcărie din SUA.

În vârstă de 52 de ani, Karen White a avut primele probleme cu legea în 2001, când a fost închisă pentru pedofilie, fapt pentru care a petrecut 18 luni după gratii. Ea a fost închisă acum pentru un viol din 2016 și a cerut să fie „cazată” într-io unitate pentru femei.

Un transsexual a violat patru colege de pușcărie. A recunoscut două acuzații

Karen White a comis aceste patru noi violuri între septembrie și noiembrie anul trecut. Karen White a recunoscut două dintre acuzații, dar le-a negat pe celelalte două.

Karen White așteaptă acum și o sentință într-un proces în care e acuzată că și-a înjunghiat un vecin. 

Acest caz ar putea ajuta la schimbarea legii și la stabilirea unor locuri de detenție separată pentru transsexuali.


Citește și:

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania! 

Citește mai multe despre puscarie pe Libertatea.

Comentarii