De Dragoș Tănase,

UPDATE – ora 11.35: Echipele Metrorex au verificat astăzi starea tehnică a trenului în care un călător a apăsat alarma (la ora 08.39) pentru a anunţa o degajare de fum şi au constatat că în realitate a fost vorba de o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Astfel, sesizarea de degajare de fum nu s-a confirmat, dar personalul companiei a acţionat, conform procedurilor în vigoare, în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole.

În urma acestui incident, circulaţia trenurilor de metrou nu a suferit modificări, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment, se mai arată în comunicat.


Garnitura circula spre direcţia Anghel Saligny, când un fum gros a apărut în ultimele vagoane ale metroului.

În acest moment, nu se cunosc detalii despre eventuale victime. Acum se fac cercetări pentru a se stabili cauzele care au provocat incidentului.

FOTO & VIDEO: stiripesurse.ro

Citeşte şi:

Lupte de stradă la Paris. Franța, paralizată de 1,5 milioane de oameni care au participat la o grevă masivă provocată de reforma pensiilor

Circulația metrourilor pe magistrala Berceni-Pipera ar putea fi restricționată. Metrorex a scos la licitație lucrări de reabilitare a acestei magistrale

Când aranjau licitația la metrou, șefii firmei basce CAF îl citau pe ambasadorul Spaniei: „Cum a zis ambasadorul: trebuie să așteptăm, pentru că același guvern trebuie să plătească ce a promis”

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații