De Cristian Anton,

”Am fi vrut să votăm împotriva acestei moțiuni, dar ar fi însemnat că încuviințăm tot ceea ce face Guvernul.

Este gestul politic care arată că ALDE, care s-a despărțit de PSD, nu poate fi nici cu PNL și ne vom urma drumul propriu până la viitoare alegeri”, a declarat Vosganian.

”Ne-a iritat ce a făcut Guvernul. PNL trebuie să se gândească de două ori înainte de a ne mai cere susținerea”, a mai spus oficialul ALDE.

Potrivit lui Vosganian, ”alegerile anticipate sunt o ieșire din normalitate. O pierdere de timp, care să stârnească confuzie în rândul electoratului”.

ALDE ar vota un Guvern Orban 2

”Ne delimităm astăzi și de PSD și de PNL”, a precizat reprezentantul ALDE.

Vosganian a mai spus că ”dacă mâine vine un nou Guvern Orban cu o listă restructurată, bănuiesc că colegii noștri ar fi de acord cu aceasta”.

”PSD nu a dovedit în aceste trei luni că este alt PSD decât l-am lăsat în luna august. Mai are de reeducat, de reinventat până a deveni o variantă de guvernare”, a concluzionat oficialul ALDE.

Citeşte şi:

Ce ascundea cazul „emoționant” al unui tată fără un picior care „se chinuia să-și crească cei șase copii”. Își viola fata cea mare, iar casa donată de Gigi Becali a ajuns o ruină

Alina Gorghiu, despre moțiunea împotriva Guvernului Orban: „Suntem pregătiți pentru orice situație”

Tenor fără Conservator și arhitect fără Arhitectură. Cum a ajuns o firmă privată, deținută de un teolog, să decidă cum o să arate Bucureștiul

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente