Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Vedetele Instagramului în carantină. Patru câini din Canada pozează pentru stăpânii lor și adună fani cu zecile de mii

Arbor, Harvest, Zero și Navi sunt cele mai noi senzații ale rețelelor de socializare. Cei patru căței superbi pozează pentru stăpânii lor, iar fotografiile, postate pe Instagram, au adunat deja peste 53.000 de urmăritori.

De Ana Hațeg,

Shandess Griffin, stăpâna celor patru câini, a povestit pentru Business Insider că nu i s-a permis să-și ia cățel în copilărie, din pricina alergiei puternice a mamei sale la blana animalelor, așa că imediat ce a devenit majoră și a plecat de acasă, a adoptat primul patruped. Pe Zero, care e Samoyed.

Au urmat apoi Arbor, un ciobănesc de Berna, ciobănescul australian Harvest și Navi, care e metis.

Shandess și Jason locuiesc în Maple Ridge, Canada. Sunt împreună de 10 ani și i-a legat foarte mult dragostea pentru câini.

Adopția lui Harvest a fost cadoul de nuntă pe care și l-au făcut.

Nu avem copii, nici nu vom avea vreodată, așa că acești patru căței sunt copiii noștri.

Shandess și Jason Griffin:

Zero, Arbor, Harvest și Navi sunt superrăsfățați de cei doi și pozați aproape zilnic. Stăpâna lor recunoaște că fiecare ședință foto presupune multă muncă și ore bune de dresaj, însă spune că merită tot efortul, când vede că fotografiile aduc bucurie atât de multor oameni aflați în carantină sau izolare, pe tot globul, din cauza pandemiei de COVID-19.

Am primit multe mesaje de la oameni care mi-au spus că le-am făcut ziua mai frumoasă. Mă bucură să știu că suntem de ajutor și că munca noastră face o diferență, în perioada asta grea. O doamnă mi-a scris că suferă de depresie severă și că numai postările noastre o mai înveselesc….

Shandess Griffin:

Cățeii sunt fotogafiați nu doar în casă, ci și în curte – “din fericire, avem o curte foarte mare, așa că putem să ieșim cu ei la joacă și alergat”, spune Shandess.

Cei doi au dezvăluit că vedetele Instagramului au personalități cât se opoate de diferite:

  • Zero “cântă” când aude melodii pe care Shandess i le cânta când era pui;
  • Navi se trântește pe spate când Shandess intră în casă și îi cere s-o mângâie pe burtă, iar dacă n-o face, bate tare cu lăbuța în podea;
  • Arbor e terifiat de sunetul pe care-l scoate temporizatorul, așa că înțepenește cât acesta merge, iar când se oprește, începe să danseze de bucurie;
  • Harvest e leșinat după stăpâna lui și e cel mai răsfățat dintre cei patru.
Close
Închide
  Close