Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Vicepremierul Raluca Turcan: "Niciodată nu a fost mai important momentul votului ca acum!"

Vicepremierul Raluca Turcan: „Niciodată nu a fost mai important momentul votului ca acum!”

Vicepremierul Raluca Turcan a votat, duminică, la Sibiu. Prim-vicepreşedintele PNL i-a îndemnat pe români să meargă să voteze.

De Valentina Postelnicu,

„Am votat cu credinţa că de mâine începe reconstrucţia României educate, României normale, României europene. Niciodată nu a fost mai important momentul votului ca acum. Realmente nu mai avem timp. Politicienii slabi prind putere când oamenii buni nu se solidarizează. Îi chem pe românii de bună credinţă să meargă la vot, să se solidarizeze şi să pună ştampila pentru un viitor demn şi prosper, pentru un viitor în care legea se aplică şi instituţiile statului îşi fac datoria. România are nevoie în momentul de faţă de solidaritate”, a declarat Raluca Turcan, duminică, la ieşirea de la urne, potrivit Agerpres.

Raluca Turcan a votat la secţia nr. 42 din municipiul Sibiu. â

Urmăriți pe Libertatea:

  • primele date ale exit poll prezidențiale realizat de IRES, institutul de cercetare din Cluj. Adriana Nedelea va prezenta rezultatele sondajului la ora 21:00
  • vot diaspora – live update cu prezența la vot a românilor din diaspora
  • prezenta la vot prezidențiale, turul 2 – date actualizate cu privire la prezenta la urne în România
Close
Închide
  Close