De Adrian Ilie,

”Cine nu învață din greșeli le repetă – până când va dispărea din istorie! Sau mai pe înțelesul unora: deșteptul învaţă din greşeala altuia, prostul nu învaţă nici din greşeala lui”, a scris Victor Ponta la începutul unei postări pe Facebook.

El face o paralelă între situația de acum a partidului și cea din 2008 când PSD l-a desemnat candidat la Primăria Capitalei pe Cristian Diaconescu, deși Sorin Oprescu era cotat cu șansele cele mai mari, fiind de altfel ales primar după ce a candidat independent. Potrivit lui Ponta, decizia PSD a dus apoi la pierderea parlamentarelor din 2008 și a prezidențialelor din 2009.

”Orbirea câtorva lideri a avut un preț plătit de toți românii! Mă bucur că atunci m-am ridicat împotriva ticăloților și proștilor și l-am susținut pe Oprescu. Așa am putut în 2010 să mă apuc de reconstrucția social-democrației”, a afirmat liderul Pro România.

Acesta susține că PSD este pe cale să repete greșeala sprijinind-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale în loc să-l susțină pe Mircea Diaconu.

”Pentru PSD timpul s-a întors în 2008. Fac aceleași greșeli și ticăloșii și vor fi din nou sancționați de oameni și de realitate. Eu însă nu mai aștept să salvez PSD în 2021. Nu poți să salvezi tot timpul un om care vrea să se sinucidă; salvez însă social-democrația alături de colegii mei din ProRomânia!”, a conchis Ponta.

Citeşte şi:

Surse: Se conturează un guvern minoritar PNL, cu Orban premier. ALDE şi Pro România nu intră în Executiv dar ar putea să îl voteze, cu anumite condiţii

Dăncilă, după căderea Guvernului: „PSD a pierdut pentru că a fost trădat din interior. Toţi cei care negociază cu Ponta, să plece!”

Ponta, ofertă către PSD, după adoptarea moţiunii de cenzură: „Să ne aşezăm la masă, să susţinem împreună un candidat comun în turul al doilea la prezidenţiale”

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile