MENIU CAUTĂ
01 Feb. 2018 16:30

VIDEO/ Bătaie între două eleve într-un parc de joacă din Alba Iulia. Poliţia face verificări

Distribuie

Două eleve din Alba Iulia au fost surprinse, joi, într-un parc din de joacă din municipiu, în timpul unei bătăi în toată regula. Un trecător a filmat bătaia celor două adolescente şi în imagini acestea apar în timp ce se împing, se păruiesc şi se lovesc cu palmele şi picioarele.

Cele două fete par să fie eleve de liceu din Alba Iulia, iar în jurul lor se află mai mulţi adolescenţi, unii dintre aceştia amuzându-se de conflictul fetelor.

Într-un final, cele două eleve se potolesc doar după ce între ele intervine o altă colegă.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Alba au anunţat că urmează să analizeze imaginile apărute în presa locală, dar şi pe reţele de socializare şi apoi vor furniza un punct de vedere.

În schimb, Poliţia Municipiului Alba Iulia face verificări privind incidentul în care au fost implicate cele două adoilescente, după cum a declarat purtătorul de4 cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan.

„A fost un apel pe 112 privind acest incident, însă până au ajuns colegii noştri la faţa locului toţi cei implicaţi au plecat. Până acum, nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, însă poliţiştii din Alba Iulia fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate', a spus Luminţa Prodan.

Sursa VIDEO – Alba24

Citește și: REPORTAJ/La un pas de civilizație, patru suflete își duc traiul într-o cocioabă dărăpănată și supraviețuiesc cum pot

Citește mai multe despre Alba Iulia, Bataie, eleve și parc pe Libertatea.

Comentarii