Mergi direct la conținut »
VIDEO / Cum se scuză agresorul lui Florin Salam: "Eram beat, drogat! Eu îl iubesc pe Salam"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Cum se scuză agresorul lui Florin Salam: "Eram beat, drogat! Eu îl iubesc pe Salam"

VIDEO / Cum se scuză agresorul lui Florin Salam: „Eram beat, drogat! Eu îl iubesc pe Salam”

Bărbatul care l-a lovit pe Florin Salam, la o nuntă din Italia, se scuză într-un video pentru gestul său brutal. Lower Stan a postat un video pe conturile de socializare în care spune că era "beat și drogat", dar și că el "îl iubește pe Florin Salam".

Sunt Lower, eu sunt băiatul cu accidentul de aseară, cu Salam. N-am nimic su Salam, îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam, Salam e naşul nostru din familie. Să ţineţi cont că n-am avut nimic cu Salam, nici o problemă n-am avut cu el, am fost prieteni, n-am avut divergenţe. Am fost băut aseară, drogat, n-am ştiut de capul meu ce fac!

Eu îmi cer scuze încă o dată din partea mea la familia lui Salam, la mama lui, la copiii lui. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc şi e familia noastră. Iar cu mesajele pe care le trimiteţi, vă rog frumos să vă opriţi că nu e aşa ce zice lumea.

N-am nimic cu Salam, chiar acum trebuie să vină să ne întâlnim să îmi cer scuze faţă de el direct”, a declarat bărbatul.

Manelistul Florin Salam a fost agresat la o nuntă la Milano. El ar fi fost lovit și chiar reținut împotriva voinței sale preț de câteva ore.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Mai precis, a fost ținut într-o cameră de hotel aproximativ zece ore. El a spus că a fost luat pe sus de doi barbați porecliți Berică și Versace, iar formația sa a dat alarma în țară. Imediat au început să curgă mesajele de avertizare la adresa celor implicați.

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cântare din viața mea”, a transmis Florin Salam după toată isprava.


Citește și:

INTERVIU / Adevăratele motive ale depresiei: neputința, frustrarea, invidia și lăcomia. Explicații de la psihiatrul Aurel Romilă

 

 
 
Close
Close
Închide