Articol de Denisa Macovei, Vineri, 17 august 2018, 15:00

Fiica Majdei complotează cu iubitul actriței

Ca orice copil de 5 ani, Jaqueline este extrem de curioasă și mereu pusă pe șotii. Chiar dacă Majda încearcă să nu-i refuze nimic și să-i ofere o copilărie fericită, „partenerul” de năzbătii este iubitul actriței, care este de acord cu tot ce vrea fetița. „Încerc să o țin la distanță de trusa de make-up și să se bucure de copilărie. Într-adevăr îmi mai umblă în trusă. Tocmai am primit, înainte să vin la eveniment, o poză cu ea pe tocuri, dând cu aspiratorul. Are aspiratorul ei personal. Este bine totuși că face curățenie în casă, că apelează la mici trucuri, adică folosește tocurile mele, asta este. Este destul de complicat să stai pe tocuri și să dai și cu aspiratorul”, ne-a povestit Majda, care deși atunci când se întoarce acasă găsește totul ca după o furtună, nu se supără niciodată pe ei.  „Nu încerc să fac pe dura nici cu ea nici cu alți oameni. Nu mă forțez absolut cu nimic. Sunt eu în starea mea naturală, la mine nu există țipete și urlete sau mai știu eu ce. Comunic cu ea ca cu un om mare și am norocul că înțelege foarte bine”.

Fiica Majdei complotează cu iubitul actriței

Fiica Majdei complotează cu iubitul actriței atunci când sunt rămân singuri

Cei doi, Jaqueline și Mihai, sunt în elementul lor fie atunci când sunt singuri acasă, fie când pleacă în vreo vacanță. „Tocmai ce ne-am întors de la mare. La mare stă numai în apă. Am avut marele noroc că și lui Mihai (n.r. iubitul ei) îi place foarte mult să stea în apă și atunci au stat amândoi și nu a fost nicio problemă. Eu dacă am avut vreo anumită treabă știam că este în siguranță. Niciodată nu o forțez cu ceva, ba încerc să mă bucur și eu o dată cu ea de tot ceea ce face. Plus că înțelege când îi cer ceva. Îi explic și înțelege”, ne-a povestit Majda, care a completat că deși uneori simte așa un strop de gelozie pentru relația dintre ei, și chiar dacă biologic nu sunt tată-fiică,  se bucură enorm că au reușit să se apropie și să petreacă timp de calitate împreună. „Nu cred în termenul ăsta de „cuminte” mai ales când vorbești de un copil și nici nu-l încurajez ce-i drept. Primesc poze de la ei când sunt singuri acasă și chiar fac alte lucruri față de atunci când sunt eu în preajma lor. Fac cam ce vor ei. Se pune la mintea ei. Dar asta e bine. Mă bucur că au un timp frumos”.

VIDEO: Bogdan Sorocan

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Stela Enache, declarație emoționantă la nouă ani când și-a pierdut soțul, pe Florin Bogardo. ”Sufletul meu, te voi iubi mereu”