Mergi direct la conținut »
VIDEO | Imagini uluitoare cu traficul din Los Angeles, înainte de Ziua Recunoștinței
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Imagini uluitoare cu traficul din Los Angeles, înainte de Ziua Recunoștinței

VIDEO | Imagini uluitoare cu traficul din Los Angeles, înainte de Ziua Recunoștinței

Americanii se pregătesc să sărbătorească una dintre cele mai importante sărbători, respectiv Ziua Recunoștinței. Această zi este una importantă și este dedicată familiei, astfel că aproximativ 51 de oameni călătoresc pentru a ajunge acasă. De aceea, traficul devine unul infernal. Imaginile surprinse în Los Angeles arată acest lucru.

Multe luminițe de-a lungul unei șosele – ar putea să semene cu luminițele de Crăciun, însă de fapt sunt farurile mașinilor. Aceasta este de fapt o coadă interminabilă din Los Angeles, unde oamenii au pornit la drum pentru a petrece Ziua Recunoștinței alături de familie.

Nu doar șoselele vor fi aglomerate, căci aproximativ 28,5 milioane de oameni vor alege să călătorească pe cale aeriană.  Ziua Recunoștinței a fost sărbătorită în avans și în țara noastră, unde americanii au găsit nevoiașilor.


Citește și: Atenție, șoferi! Specialiștii spun că iarna aceasta se va face o deszăpezire…periculoasă: autoritățile vor folosi sare fără nisip!


Close
Închide
  Close