Mergi direct la conținut »
VIDEO | Ludovic Orban a votat în Dobroești la alegerile prezidențiale 2019. „Am votat pentru o Românie normală” Galerie foto
3imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Ludovic Orban a votat în Dobroești la alegerile prezidențiale 2019. „Am votat pentru o Românie normală”

VIDEO | Ludovic Orban a votat în Dobroești la alegerile prezidențiale 2019. „Am votat pentru o Românie normală”

Ludovic Orban a votat, duminică dimineață, la alegerile prezidențiale 2019 la o secție din localitatea Dobroești din Ilfov. Premierul i-a îndemnat pe români să-și exercite de vot deoarece este unul „câștigat prin sacrificiu”.

De Răzvan Mihalașcu, Vlad Chirea (foto),

Liderul PNL și-a exprimat votul, duminică, la ora 8, la școala nr. 1 din localitatea Dobroești din Ilfov.

Am votat pentru o Românie normală, o Românie dezvoltată, puternică și respectată în lume în care drepturile și libertățile fiecărui cetățean sunt respectate cu sfințenie și în fiecare om are o șansă în viață.

Ludovic Orban, premier:

Ludovic Orban susține că votul la alegerile prezidențiale este unul „fundamental” deoarece „președintele este cel care dă direcția, cel care are cu adevărat puterea de a reprezenta România în lume, de a corecta eventuale erorile ale altor instituții ale statului”.

Să își exercite dreptul de vot. Este un drept câștigat prin sacrificiu. Este un drept fundamental care îi permite fiecărui cetățean să hotărască ce face cu țara lui.

Ludovic Orban, premier:

La ora 21:00, urmărește pe Libertatea rezultatele exit poll prezidențiale 2019.

Close
Închide
  Close