Mergi direct la conținut »
VIDEO / Fostul premier Nicolae Văcăroiu, un om simplu, după port: cu sacoșa goală prin centrul Bucureștiului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Fostul premier Nicolae Văcăroiu, un om simplu, după port: cu sacoșa goală prin centrul Bucureștiului

VIDEO / Fostul premier Nicolae Văcăroiu, un om simplu, după port: cu sacoșa goală prin centrul Bucureștiului

Fostul premier Nicolae Văcăroiu a fost surprins de un cititor pe străzile din centrul Bucureștiului, umblând cu o sacoșă goală și admirând vitrinele magazinelor. Imaginile trimise pe adresa Știrea mea a site-ului Libertatea.ro îl surprind pe fostul politician, care a fost până anul trecut președinte al Curții de Conturi, în cel mai banal și comun mod, trecând aproape neobservat printre oameni pe stradă.

Îmbrăcat cu niște blugi banali, o pereche de adidași și cu un tricou peste care a aruncat o vestă de culoare deschisă, vizibil slăbit, Nicolae Văcăroiu (74 de ani) s-a plimbat agale prin centrul Bucureștiului, trecând prin fața fostului CC al PCR, actualmente Ministerul de Interne, fluturând o sacoșă goală. După ce s-a oprit să mai admire vitrinele unor magazine, fostul politician s-a făcut nevăzut pe Calea Victoriei.

Nicolae Văcăroiu

Nicolae Văcăroiu s-a născut pe 5 decembrie 1943 la Cetatea Albă (Odesa). A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti – Facultatea de Finanţe, specialitatea „Finanţe-Credit” (1965-1969). A fost prim-ministru al României în perioada 1992-1996, apoi senator și președinte al Senatului, între 2000-2008, pe parcursul a două mandate consecutive. A primit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, precum și mai multe distincții internaționale, printre care Ordinul Congresului Columbiei în grad de Marea Cruce Extraordinară cu Placa de Aur, Marea Decorație a Senatului Republicii Chile, Ordinul „Renaissance – First Order” al Regatului Hașemit al Iordaniei. Din 2008 până în octombrie 2017, Nicolae Văcăroiu a fost președintele Consiliului de administrație al Curții de Conturi.

Nicolae Văcăroiu, împreună cu Traian Băsescu, pe vremea când făcea politică la nivel înalt


Citește și  Ce este Pilonul II de pensii, ”pușculița” cu 43 de miliarde de lei la care râvnește Guvernul

Close
Închide
  Close