MENIU CAUTĂ

VIDEO | O concurentă de la emisiunea ”Vrei să fii milionar” nu a știut să răspundă la întrebarea ”Unde se află Marele Zid Chinezesc?”

Distribuie

O tânără care participa la cunoscuta emisiune ”Vrei să fii milionar” s-a străduit preț de câteva secunde bune pentru a găsi răspunsul la întrebarea ”Unde se află Marele Zid Chinezesc?”. Momentul a devenit viral pe internet.

Chiar dacă participanții care participă la această emisiune au, în general, un nivel satisfăcător al culturii generale. Rar se întâmplă ca vreun concurent să se împotmolească la primele întrebări, care, de regulă, sunt cele mai ușoare, scrie The Independet.

Su Ayhan, de 26 de ani, din Turcia, s-a chinuit însă când prezentatorul i-a pus întrebarea ”Unde se află Marele Zid Chinezesc?”. Ea avea la dispoziție opțiunile: China, India, Coreea de Sud sau Japonia.

Răspunsul (evident, China) a întârziat să apară. Când și-a dat seama că nu cunoaște unde se află construcția, ea a apelat la variantele ajutătoare.

Prima dată a apelat la ajutorul publicului. 51% dintre cei prezenți în sală au răspuns că este vorba de China. Ea nu a fost convinsă și a sunat un prieten, care i-a oferit răspunsul.

Chiar dacă a trecut de această probă ”de foc”, ea nu s-a descurcat mai departe în concurs.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil. „Nu m-aș hazarda la al treilea”


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Citește mai multe despre Marele Zid Chinezesc și vrei sa fii milionar pe Libertatea.

Comentarii