MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2018 19:00

VIDEO/ Românii nu l-au uitat pe Regele Mihai. A fost „al doilea tată” și „unul dintre cei mai mari conducători pe care i-a avut România”

Distribuie

Parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai a avut loc sâmbătă, 13 ianuarie, la Curtea de Argeș. Sute de oameni au venit la mănăstirea din Curtea de Argeș, pentru a-și aduce aminte de cel care a fost ultimul rege al României. 

Ce a însemnat Regele Mihai pentru români. „Al doilea tată', a răspuns un bărbat care a venit din București pentru a participa la parastasul Regelui Mihai.

„Poate eram mult mai bine dacă ar fi fost tot el în continuare, dacă i-ar fi dat voie să vină în țară când a trebuit', „A făcut lucruri bune pentru țară și, din respect, considerație, am venit astăzi. Înseamnă un stâlp al istoriei'.

Regele Mihai va rămâne în istorie drept unul dintre cei mai mari conducători pe care i-a avut România, un om care și-a iubit poporul, nu și-a pierdut credința. Asta cred despre Regele Mihai cei care au venit sâmbătă la Curtea de Argeș, pentru a-și aduce aminte de ultimul monarh pe care l-a avut România.

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, în Elveția.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Iarnă de poveste în Delta Dunării: Lacul care a devenit un imens patinoar
Loading...
Comentarii