MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 15:00 , de Radu Tutulan

VIDEO/Cum poţi câştiga 30.000 de lei şi titlul de Fotograful Anului în România cu ajutorul unui telefon mobil

Distribuie

Luni, la miezul nopţii, se încheie înscrierea în competiţia „Fotograful Anului în România”, cel mai important concurs de fotografie din ţara noastră, în cadrul căruia marele premiu este de 30.000 de lei şi la care oricine poate participa, chiar dacă a realizat o poză cu telefonul mobil, nu cu un aparat profesional.

Fotograful Anului în România este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Această competiţie are 12 secțiuni, arhitectură, peisaj, portret, natură & wildlife, street, fotografie documentară, fotojurnalism, eveniment, fashion, fine art & creativ, comercial & produs şi OPEN, fiind deschisă tuturor românilor, indiferent dacă au realizat fotografiile cu un aparat professional, sau cu un telefon mobil.

Organizăm cel mai mare concurs de fotografie din România, este la prima ediţie. Înscrierile se încheie pe 10 septembrie, apoi, timp de aproape o lună de zile, juriul va delibera, iar pe 7 octombrie, la Cinema Pro, vom avea Gala de premiere în care vom acorda premiul cel mare şi premiul pentru celelalte categorii”, a declarat Bogdan Munteanu, PR Event Manager al #FAR2018.

Premii totale depăşesc 85.000 lei. Se va acorda câte un premiu de 3000 de lei pentru fiecare secțiune, mai puțin OPEN, unde recompensa este în produse și servicii, iar premiul cel mare, pentru cea mai bună fotografie a anului, este în valoare de 30.000 de lei.

Citește mai multe despre bogdan munteanu și concurs pe Libertatea.

Comentarii