Fără concurs, fără un CV la vedere, pe pile, după cum au dezvăluit jurnaliștii de la specialarad.ro.

Violeta Varga, sexy-angajata care se află pe buzele tuturor, în această perioadă, după ce a fost numită în funcţia de inspector şcolar pentru „educație permanentă”, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), a demisionat.

Înainte de această decizie, colegii de la pressone.ro au reușit să stea de vorbă cu ea și să se apere în fața dezvăluirilor făcute de presa locală.

Recunoaște că, de 14 ani, este iubita fratelui actualului prefect de Arad, Florentina Horgea, dar spune că nu are legătură cu politică, aluzie la faptul că ar fi susținută de Partidul Social Democrat (PSD) – Filiala Arad, și că se dedică exclusiv misiunii sale de dascăl.

Pozele pe care le postase pe Facebook, și care au fost distribuite masiv în ultimele zile, erau prelucrate chiar de ea… dar nu foarte mult.

Insistă că imaginea ei o privește și că puțina culoare pe care a pus-o acolo unde vârsta a lăsat urme nu e o crimă.

violeta varga mainIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

20 de ani de discursuri împotriva „asistaților” social. Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care au atacat oamenii vulnerabili ca să mobilizeze electoratul
Recomandări
20 de ani de discursuri împotriva „asistaților” social. Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care au atacat oamenii vulnerabili ca să mobilizeze electoratul

Acum, Violeta și-a închis contul de Facebook și dă cărțile pe față:

Ce calități vă recomandă pentru acest post?

Am studii de specialitate. Am terminat Colegiul Universitar Pedagogic, am terminat Facultatea de Psihopedagogie Specială, am master în Educație incluzivă și Pedagogie integrată. Am participat în proiecte internaționale în Finlanda, 2009, am participat în proiect internațional Portugalia, 2015. Și am realizat la nivel de școală o grămadă de proiecte. Atât pot să vă spun, și că mă simt efectiv hărțuită. Așa mă simt

CV-ul dumneavoastră lipsește…

CV-ul l-am trimis la minister. Deci, cariera mea didactică este următoarea: sunt învățător la bază, din 1997. Din 2006 sunt titular la Centrul pentru Educație incluzivă, iar în urmă cu doi ani am fost numită director adjunct la Educație incluzivă Arad.

Da, o să pun CV-ul meu, o să pun CV-ul meu. Nu l-am făcut public pentru că eu nu sunt o persoană publică. Eu sunt un biet om care trăiesc din munca de profesor (izbucnește în plâns). Și pur și simplu sunt hărțuită.

Sunteți iubita fratelui prefectului de Arad. Vă întreb direct: are legătură filiala PSD din Arad cu promovarea dumneavoastră în acest post?

Nu sunt membră a niciunui partid politic. Sunt de 14 ani împreună cu această persoană, de o viață, exact de o viață. Nu are nicio legătură.

Ochii minții. Un tânăr nevăzător transformă maseurii în IT-iști: „Suntem doar șase programatori, masajul este meseria principală”
Recomandări
Ochii minții. Un tânăr nevăzător transformă maseurii în IT-iști: „Suntem doar șase programatori, masajul este meseria principală”

De ce v-ați închis contul de Facebook?

 L-am închis, este viața mea privată. Nu sunt trucată, poate să vină oricine să vadă cum arăt. Oricând invit pe oricine, în afara ISJ-ului, să vină să mă vadă. Probabil am pus culoare sau, mă rog, ca fiecare femeie […] Vreau să rămân în anonimat.

Nu credeți că pozele astea sunt nepotrivite în contextul în care ați fost numită inspector școlar?

 Pur și simplu le-am scos, ați observat că le-am scos. Pozele erau anterior de a fi numită ca inspector. Pur și simplu e viața mea privată. Pozele nu mi se par exagerate. Vi se par exagerate?