Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Viorica Dăncilă a jucat ping-pong cu şeful Poliţiei de Frontieră! A câştigat schimbul de mingi, încălțată în pantofi cu toc

Viorica Dăncilă a jucat ping-pong cu şeful Poliţiei de Frontieră! A câştigat schimbul de mingi, încălțată în pantofi cu toc

Viorica Dăncilă a participat azi la inaugurarea noului sediu al Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Isaccea al Gărzii de Coastă, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

De Valentina Postelnicu,

 

În timpul vizitei, premierul României l-a provocat pe şeful Poliţiei de Frontieră la un meci de ping-pong. Îmbrăcată în costum şi cu pantofi cu toc, în picioare, Viorica Dăncilă a câştigat serva, în faţa reprezentantului Poliţiei de Frontieră.

În cursul dimineţii, premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la Tulcea, demararea unui nou program guvernamental pentru revitalizarea sectorului piscicol.

Şefa Executivului a participat, alături de ministrul Petre Daea, la inaugurarea oficială a Bursei de Peşte.

Foto: Guvernul României


Citeşte şi:

Contabilitatea mafiei: cum își trăgea Vlad Cosma din „Sfânta treime” a profitului companiilor care primeau lucrări de la Consiliul Județean condus de tatăl său!

Close
Închide
  Close