De Răzvan Mihalașcu,

Președintele PSD a precizat că a transmis „pactul pentru bunăstarea românilor” tuturor partidelor.

„Am lansat la sfârșitul săptămânii trecute pactul național pentru bunăstarea românilor, acord prin care vrem să dăm oamenilor o garanție scrisă că nicio forță politică nu le va mai tăia pensiile și salariile (…) Vreau ca toate partidele politice din România să își asume ca obiectiv bunăstarea românilor și să facă acest lucru în scris. Nu propriile interese, nu calcule electorale, nu acorduri care nu reprezintă altceva decât târguieli politice”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Șefa social-democraților a criticat, cu acest prilej, partidele de opoziție despre care a spus că au încercat să condiționeze semnarea acestui pact de plecarea PSD de la guvernare și de organizarea de alegeri anticipate.

„Tocmai principalul partid de dreapta, cel care a precedente de tăiere a pensiilor și salariilor, a încercat să ocolească cel mai tare semnarea acestui pact. Românii văd, însă, acest lucru și nimeni nu a uitat ce s-a întâmplat în guvernarea 2010-2012”, a menționat Dăncilă.

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare
Recomandări

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare

Tot din partea Opoziției am văzut și încercarea de a negocia bunăstarea oamenilor, de a condiționa semnarea pactului de demisie a Guvernului și de alegeri anticipate.

Viorica Dăncilă, președinte PSD

Viorica Dăncilă îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că nu respectă Constituția

De asemenea, Viorica Dăncilă l-a criticat pe Klaus Iohannis, după ce președintele a declarat că pactul propus de PSD este o „acțiune electorală”.

Șeful statului, domnul Klaus Iohannis, ne-a spus că a citit pactul pentru români și a trecut mai departe, așa cum a trecut timp de cinci ani mai departe pentru tot ce a însemnat progresul și bunăstarea propriului popor.

Viorica Dăncilă, președinte PSD

Președintele trece întotdeauna mai departe când are șansa să facă bine, însă alege să se oprească și să-și exercite funcția atunci când are ocazia să blocheze și să facă rău propriei țări, inclusiv prin nerespectarea Constituției.

Viorica Dăncilă, președinte PSD

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat că propune partidelor parlamentare să semneze un „pact pentru bunăstarea românilor”, prin care semnatarii să se angajeze că nu vor promova măsuri de reducere a pensiilor și salariilor și nici nu de amânare a majorărilor viitoare prevăzute de actuala guvernare. Documentul a fost elaborat de PSD în numele tuturor partidelor și a fost trimis și partenerilor sociali, sindicatelor și patronatelor.

Citeşte şi:

Victor Ponta anunţă că va semna „Pactul pentru bunăstare” propus de Viorica Dăncilă. Liderul Pro România dezvăluie de pe ce mail a fost trimis documentul

Opoziția respinge ”pactul pentru bunăstare”, propus de Dăncilă: ”Au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice”

Orban: ”PNL nu va tăia niciun salariu și nicio pensie; sunt minciuni de campanie”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse