Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă, huiduită de mai mulţi reprezentanţi USR, la festivalul „Urcatul Oilor la Munte". Premierul a renunţat la discurs
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Viorica Dăncilă, huiduită de mai mulţi reprezentanţi USR, la festivalul „Urcatul Oilor la Munte”. Premierul a renunţat la discurs

Viorica Dăncilă, huiduită la festivalul „Urcatul Oilor la Munte”,  în orașul Novaci, județul Gorj, de mai multe persoane care purtau tricouri cu însemnele Alianţei 2020 USR - PLUS. După ce a vorbit cu oamenii și a făcut poze, premierul României a plecat, fără să facă declarații.

De Petre Dobrescu,

La plecare, câteva persoane, care purtau tricouri cu însemnele Alianţei 2020 USR – PLUS au huiduit-o şi au strigat „Hoţilor”, „Ruşine” şi „Demisia”. Pe tricouri era imprimat şi mesajul „Fără hoţie ajungem departe”.

Susţinătorii PSD au încercat să acopere vocile protestatarilor, scandând „România, România” şi aplaudând.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptat de susținători la sosirea la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, județul Gorj, cu un buchet de trandafiri roșii și pâine cu sare. Aceasta  a fost însoțită la Novaci de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, potrivit Mediafax.

Ulterior, ea a explicat incidentul din oraşul Novaci, la Festivalul „Urcatul Oilor la Munte”.

Dăncilă a explicat de ce nu a dorit să susţină un discurs în faţa celor prezenţi acolo.

„În calitate de prim-ministru, mi-ar fi plăcut să le adresez câteva cuvinte cetăţenilor din Novaci, din toată zona, tuturor participanţilor, dar am stat împreună cu colegii mei şi am cumpănit şi am spus: o să mă duc şi o să le spun care este credinţa noastră, a Guvernului României, ce vrem să facem pentru români, dar am văzut acolo, printre oameni, anumiţi cetăţeni care nu au înţeles nimic, care voiau să strice acest eveniment şi atunci mi-am dat seama că nu merită ca această sărbătoare, pe care o aşteptaţi de la an la an, să fie stricată de oameni care vin să ţipe, vin să jignească şi fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au respect şi pentru ei interesul personal este mai important decât interesul comunităţii, al românilor şi al României”, a afirmat premierul.

Cazul șocant al unei românce care stă închisă alături de pedofili și criminali de copii din UK. Ce a făcut
Recomandări
Cazul șocant al unei românce care stă închisă alături de pedofili și criminali de copii din UK. Ce a făcut
 

Premierul a mers la Polovragi, unde avut o întâlnire cu tinerii şi membrii PSD, desfăşurată la Casa de Cultură din comună.

Ea a declarat că tinerii au înţeles că nu prin jigniri şi violenţă pot soluţiona problemele din ţară şi le-a transmis acestora să meargă cu capul sus oriunde în lume.

„Avem tineri care au înţeles că nu prin jigniri şi nu prin violenţă pot soluţiona problemele din comunitate şi din ţară. Vreau să le dau un sfat şi vreau să dau un sfat tuturor: să fiţi mândri că sunteţi membri ai PSD, pentru că noi niciodată nu am luat măsuri împotriva românilor şi nu vom lua măsuri împotriva românilor. Să fiţi mândri că sunteţi români, pentru că românii sunt oameni harnici, sunt oameni oneşti, sunt oameni patrioţi, sunt oameni care vor ca localitatea lor, judeţul lor, această ţară să se dezvolte. Să mergeţi cu capul sus oriunde în această lume şi să nu spuneţi cu vocea scăzută că veniţi din România”, a spus premierul.


Citește și

FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

 

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close