Agenții au fost sesizați în jurul orei 20.30 de un bărbat care i-a anunțat că a văzut trei persoane care urcau într-o mașină un cadavru înfășurat într-un covor.

După ce au interceptat în trafic automobilul în cauză, polițiștii au constatat că în interiorul acestuia se află, într-adevăr, cadavrul unei femei de 93 de ani.

„Atât autoturismul, cât și cele trei persoane care transportau cadavrul, respectiv doi bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari, pentru cercetări. De asemenea, la sediul Poliției orașului Voluntari s-au prezentat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști pentru efectuarea de cercetări”, precizează sursa citată.

Agenții au stabilit că bătrâna a decedat într-o locuință din orașul București, iar cele trei persoane o duceau în județul Ialomița, unde urmau să o îngroape.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul pentru efectuarea necropsiei.

În acest caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, menționează IPJ Ilfov.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Antena 3, cei doi bărbați opriți în trafic ar fi nepoţii bătrânei. Ei ar fi decis să-și transporte bunica înfășurată în covor, în loc să apeleze la serviciile unei firme de pompe funebre.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News